A forgószék együtt nő a gyerekkel Forgószék, ami együtt nő a gyerekkel

Ergonomikus forgószék - Moll

Milyen a jó forgószék?

A mai gyerekek már napi 9 órát is eltöltenek a padban vagy asztalnál ülve, ami még fontosabbá teszi, hogy az otthoni tanuláshoz, rajzoláshoz vagy akár a számítógépezéshez megfelelő széket biztosítsunk. Nem csak az íróasztal megválasztására kell nagy figyelmet fordítani, hiszen az csak jó székkel együtt alakítja ki az optimális ergonomikus tanuló helyet.

A fészkelődés, testhelyzet változtatása természetes és szükségszerű a gyerekeknél, ezért a moll forgószékek “dinamikus ülést” biztosítanak.

állítható magasságú forgószékek Jó forgószék tanuláshoz

A moll a fejlesztések során koncepcióban gondolkozik, arra törekedve, hogy a legtökéletesebb környezetet biztosítsa az éveken át tartó tanuláshoz, sőt még utána is. A praktikum, a funkcionalitás mellett kiemelten fontos a minőség és a biztonság.


Moll Scooter forgószék

Scooter forgószék

Korszerű, erős hálós szerkezet, az innovatív beállítórészek biztosítják a könnyű használatot és a hosszú élettartamot. A háttámasz a derék megtámasztásához egy mozdulattal beállítható. A széles lábaknak és a gyerekbarát megoldásoknak köszönhetően stabil és biztonságos. Rendelhető hozzá párnázat 10 különböző színben.

Ülőmagasság: 28-42 cm, méret: 70 x 70 cm


Moll Maximo forgószék

Maximo forgószék

Kényelmes és biztonságos használatot biztosít a széles talpaknak és a gondos tervezésnek köszönhetően. Külön állítható az ülőmagasság és mélység, valamint a háttámla helyzete. Sokféle színben és mintában választhatók kárpitok, myelyek levehetők, moshatók és cserélhetők. A tengely körüli forgás reteszelhető.

Ülőmagasság: 28-54 cm, méret: 68 x 68 cm


Moll Woody forgószék

Woody forgószék

A természetes dinamikus mozgásokat az előre-hátra és oldalirányban elmozduló megoldás biztosítja. A hajlított ülőrész ergonomiai szempontből kialakított alakjával biztosítja az egészséges testtartást. Az ülőrész kemény bükkfából készül, két méretben készül.

Ülőmagasság (S): 33-44 cm, (M): 40-53 cm
Méret (S): 50 x 50 cm, (M): 63 x 63 cm

Tanúsított minőség

A gondos tervezés, innovatív megoldások alkalmazása mellett a gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok beépítésére és a gyártás minőségére. Az íróasztalok és forgószékek, a kiegyészítő elemek vizsgálatát több, elismert tanúsító céggel is elvégeztetik, az eredményeket tanúsítják. Minden Champion íróasztalra 5 év gyártói garancia van.

Tanúsított minőség

  • Gyerekeknek biztonságos
  • Minőség - tanúsításokkal
  • Környezetbarát
  • Ingyenes tartozékok
  • Értékálló hosszútávon
  • Tökéletes ergonomia
  • Stiftung Warentest minősítése

Internetes áruház