Twitter
Pinterest
Blogger
Google+

Állítható magasságú íróasztal - Moll

Milyen a jó íróasztal?

Már iskolakezdéstől oda kell figyelni arra, hogy az íróasztal melletti ülőmunka megfelelően beállítható íróasztal, számítógépasztal mellett történjen, ami a folyton változó testalkatnak és testmagasságnak mindenkor megfelel. Lényeges, hogy a forgószék is ugyanígy beállítható legyen, hiszen a forgószék biztosítja a helyes ülést, az íróasztal magasságot ehhez kell beállítani. Azon kívül, hogy egészségtelen, a tanulást még nehezíti is, fokozza a fáradtságérzetet és csökkenti a teljesítményt a kényelmetlen, vagy jó, de átlagos felnőtt méretre készült íróasztal vagy számítógépasztal, forgószék együttese. Nagyobb öröm az írás, olvasás és számolás elsajátítása is, ha a testalkathoz jól beállítható, egészséges testtartást biztosító, az iskolakezdés időpontjától egy kényelmes tanulósarok segíti ezt az egyébként sem könnyű munkát.

állítható magasság Jó íróasztal tanuláshoz

A moll a fejlesztések során koncepcióban gondolkozik, arra törekedve, hogy a legtökéletesebb környezetet biztosítsa az éveken át tartó tanuláshoz, sőt még utána is. A praktikum, a funkcionalitás mellett kiemelten fontos a minőség és a biztonság.


Moll Champion íróasztal

form íróasztal (Champion)

Részben dönthető osztott asztallap biztosítja az ergonomikus munkát, de egyidejűleg a tároláshoz szükséges vízszintes felületet is. Magasságállítása Comfort asztallábbal fokozatmentesen állítható 53-82 cm magasság között. Az aszlal lapja fehér, az oldallapok több színben vagy tömör fából választhatók.


Moll Winner íróasztal

Új Basic íróasztal (Winner)

A moll új generációs íróasztala rugalmas, mégis egyszerű megoldást kínál. Magassága Classic lábbal 10 fokozatban, Comfort lábbal fokozatmentesen 53-82 cm között állítható. Keskenyebb, 91 cm széles változata a Winner Compact íróasztal. Fehér, tölgy, juhar, bükk és diófa szinekben kapható.


Moll Winner íróasztal

Joker íróasztal

A moll legújabb íróasztala. Kedvező ár mellett kompromisszumok nélkül biztosítja a megszokott moll minőséget és funkcionalitást. Magassága Classic lábbal 10 fokozatban 53-82 cm között állítható. 117 cm szélességével kisebb helyre is elhelyezhető. Fehér, juhar, bükk és tölgy szinekben kapható.

állítható magasság Növekedés

A gyerekek intenzív fejlődése alatt szükséges az íróasztal magasságát a mindekori testalkatnak megfelelően beállítani, ezzel biztosítani az ideális testhelyzetet.
A Moll íróasztal lábtípustól függetlenül 109-200 cm testmagasságig beállítható, így iskolakezdéstől felnőttkorig együtt növekedik a gyerekkel.


moll classic

Classic láb

A Classic lábakkal az íróasztal magassága 53-82 cm között 10 fokozatban állítható. Szerszámok nélkül, a szabadalmaztatott körmös retesz segítségével egyszerűen változtatható a magasság. A körültekintő tervezésnek köszönhetően gyermekbiztos, biztonságos használatot biztosít. Az íróasztal magasságának beállítását miliméter skála segíti.


moll classic

Comfort láb

A Comfort lábakkal az íróasztal magassága 53-82 cm között fokozatmentesen állítható. Jojó szerkezettel, heveder húzásával akár az asztalnál ülve is könnyen beállítható a kívánt magasság. A körültekintő tervezésnek köszönhetően gyermekbiztos, biztonságos és könnyű használatot biztosít. Az íróasztal magasságának beállítását miliméter skála segíti.

Tanúsított minőség

A gondos tervezés, innovatív megoldások alkalmazása mellett a gyártó nagy hangsúlyt fektet a minőségi anyagok beépítésére és a gyártás minőségére. Az íróasztalok és forgószékek, a kiegyészítő elemek vizsgálatát több, elismert tanúsító céggel is elvégeztetik, az eredményeket tanúsítják.


  • Gyerekeknek biztonságos
  • Minőség - tanúsításokkal
  • Környezetbarát
  • Ingyenes tartozékok
  • Értékálló hosszútávon
  • Tökéletes ergonomia
  • Stiftung Warentest minősítése

Internetes áruház